Ter aanvulling van ons bestuur zoeken wij een Secretaris.

Heb je veel ervaring of wil je graag leren? Wij houden van een frisse blik maar ook ervaring kan ons bestuur versterken.

Wie je ook bent……we zijn op zoek naar jou!

Het bestuur is een leuke groep vrijwilligers, die prettig met elkaar samenwerkt en werkt aan een mooie, prettige en sociale gymnastiekvereniging. Het bestuur is daarbij op zoek naar versterking en zoekt een secretaris.

Wat zijn dan bijvoorbeeld jouw taken?

Zorgt voor een efficiënt lopend secretariaat. Vormt samen met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur.

– De secretaris neemt deel aan bestuursvergaderingen (ca. 5x per jaar) en de jaarlijkse algemene ledenvergadering, waarbij hij/zij notuleert en de actiepuntenlijst verzorgt.

– Verspreidt de notulen en de actielijst onder de deelnemers aan vergaderingen.

– Houdt een archief bij en ziet toe op de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

– Stelt in overleg met de voorzitter de agenda vast en verstuurt de uitnodigingen voor vergaderingen.

– In overleg meer taken mogelijk.

Waarom zou je dit doen?

Voorop staat dat je werkt in een fijn team. En voor de één zal dit een leuke plek zijn waarin je veel kan leren op gebied van besturen, overleg en samenwerking. Voor een ander is het prettig om met al zijn of haar kennis en ervaring een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze vereniging. Kom gerust eens met ons praten als je enige interesse hebt.

Interesse?
Wil je meer informatie of wil je je belangstelling voor deze functie kenbaar maken, dan kun je een mail sturen naar de voorzitter, Mattijs Kleinendorst voorzitter@dio-numansdorp.nl of naar info@dio-numansdorp.nl  of neem telefonisch contact op: 06-25077954