Lessen

Turnen is uitdagend!

In de gymzaal mag je al die dingen doen die thuis of op het schoolplein niet kunnen of mogen!  Voor kinderen is dit een uitstekende manier om het evenwicht- en coördinatievermogen te ontwikkelen.​ Kom zelf eens meeturnen bij DIO, je mag zelfs twee keer gratis meedoen. Vind je onze lessen leuk en wil je blijven turnen? Dan schrijf je je na deze proeflessen in en ben je lid van DIO.

Onze groepen hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt en daarom werken wij voor alle groepen met een wachtlijst.

Je kan bij DIO terecht voor:

  • Recreatief turnen voor meisjes vanaf 4 t/m 12 jaar
  • Recreatie 12+
  • Competitie turnen (selectie)

 

Meisjes
De meisjesgroepen zijn verdeeld volgens leeftijdsgroepen. Er wordt geturnd op de toestellen, maar er is ook tijd voor leuke spelletjes. Turnplezier staat voorop! Er wordt geturnd op de toestellen, maar er is ook tijd voor leuke spelletjes. Deze lessen worden verzorgd door Cindy van Wijk en Joyce Kleinendorst.

Selectie
Heb je turntalent en kan je wat meer? Dan word je uitgenodigd voor de selectie. Eerst de voorselectie en als het goed gaat, ga je door naar de selectie. Je gaat dan meer uren trainen en meedoen met de turncompetitie.
De selectie wordt getraind door Svetlana Wolters en Stefanie van der Hoek.

Recreatie 12+
Als je van de basisschool komt wil je natuurlijk ook lekker blijven turnen en dit kan dan op de maandagavond. Cindy van Wijk verzorgt deze les.