Lessen

Sanne Wevers

Ben je geïnspireerd geraakt door Sanne Wevers? Of kijk je vol bewondering naar Epke Zonderland? Kom dan zelf eens meeturnen bij DIO. Je mag twee keer gratis meedoen. Vind je onze lessen leuk en wil je blijven turnen? Dan schrijf je je na deze proeflessen in en ben je lid van DIO.

Heb jij talent? Draai eens een proef les mee.

Je kan bij DIO terecht voor:

  • Peutergym (ouder & kind gym)
  • Recreatief turnen voor jongens vanaf groep 3
  • Recreatief turnen voor meisjes vanaf groep 3
  • Recreatief turnen voor volwassenen: heren en dames
  • Competitie turnen (selectie)

Peutergym
Samen met je peuter bewegingsspelletjes doen in de kring, klimmen, klauteren, springen en kruipen op de toestellen, afsluiten met een stuk fruit en een liedje: dat betekent elke week een uur samen genieten! De peutergym staat onder leiding van Desiree Bloem.

Jongens
De jongensgroep zit vol enthousiaste knullen die onder leiding van Cindy van Wijk naar hartenlust bezig zijn op alle jongenstoestellen. Na de fantastische gouden Olympische oefening van Epke Zonderland in 2012 werd Nederland wakker geschud: turnen is ook voor jongens een heerlijke sport!

Meisjes
De meisjesgroepen zijn verdeeld volgens de groepen van de basisschool. Er wordt geturnd op de toestellen, maar er is ook tijd voor leuke spelletjes. Turnplezier staat voorop!

Selectie
Heb je turntalent en kan je wat meer? Dan word je uitgenodigd voor de selectie. Eerst de voorselectie en als het goed gaat, ga je door naar de selectie. Je gaat dan meer uren trainen en meedoen met de turncompetitie van de Hoeksche Waard.
De selectie wordt getraind door Jolanda Vollaard, Angela Mieremet en Seb Rommens.

Recreatie 12+
Als je van de basisschool komt wil je natuurlijk ook lekker blijven turnen en dit kan dan op de maandagavond.

Dames
Ook als je wat ouder wordt, is het goed om te blijven bewegen. DIO heeft een gezellige, actieve damesgroep die samen gymmen, maar trainer Wilma soms ook weten te verleiden tot een potje volleybal. Kortom: met veel plezier samen bewegen!

Locatie Numansdorp

  • 9:30 - Selectie