Aanmelden en afmelden

U kunt met de één van de onderstaande formulieren inschrijven of afmelden voor onze lessen. Wij nemen na ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met u op.

Ons seizoen volgt het schooljaar maar de contributie is verdeeld in gelijke bedragen per kwartaal. Het lidmaatschap gaat dan ook per kwartaal.

Voor alle aanmeldingen dient u akkoord te gaan met onze huis- en gedragregels.

Aanmelden proefles

Aanmelden voor een proefles kan via het volgende formulier.

De animo voor proeflessen voor de recreatie meisjes is op dit moment zo groot dat het een paar weken kan duren voor uw dochter mee kan doen met een proefles. Vul gewoon onderstaand formulier in en wij houden u op de hoogte.

Verder voor aanmelden proefles

Gegevens ouder

 

Gegevens Kind

 

Bevestiging

Aanmelden

Aanmelden kan voor alle lessen met uitzondering van de selectie, want hiervoor wordt je geselecteerd.

Kom je, of uw dochter, van een andere vereniging waar je/ze al in de selectie traint vraag dan een proefles aan. Dit kan door een mail te sturen naar info@dio-numansdorp.nl.

Na aanmelding van een nieuw lid wordt eenmalig € 2,50 inschrijfgeld in rekening gebracht.

Verder voor aanmelden kind

Gegevens ouder

 

Gegevens Kind

 

Bevestiging

Verder voor aanmelden 12+

Gegevens (Lid)

 

Bevestiging

Opzeggen

De opzegging dient voor de 25e van de laatste maand van het kwartaal (maart, juni, september of december) binnen te zijn anders bent u het volgende kwartaal ook contributie verschuldigd. Opzeggingen dienen via het opzegformulier op de website ingediend te worden.

Indien u of uw kind stopt met het volgen van lessen maar wij hebben geen opzegging van u ontvangen dan bent u gewoon contributie verschuldigd.

 

Verder voor afmelden

Gegevens (Lid)

 

Bevestiging

Lessen vandaag

Geen activiteiten vandaag!