Extra informatie omtrent het zwemturnen.


Omdat wij het zwembad huren is het morgen niet mogelijk om te pinnen, neem dus graag gepast geld mee.

We hebben al weer heel wat aanmeldingen ontvangen dus het gaat zeker weer een leuke middag worden. Ben je niet aangemeld, geen probleem, je bent gewoon welkom vanaf 1400uur in zwembad de Waterstee in Numansdorp.

Tot morgen!!

Is dat leuk of niet: turnen en zwemmen tegelijk: Zwemturnen!

Op zaterdag 2 februari is zwembad De Waterstee in Numansdorp weer eventjes hélemaal van turnvereniging DIO.
Na het succes van vorig jaar gaan we van 14:00 tot 16:30 uur namelijk weer ‘Zwemturnen’.

Tussen 14:30-15:30 uur ligt de Air Tumblingbaan in het water en gaan we turnoefeningen doen. Daarvoor en erna kun je lekker vrijzwemmen, spelen, ravotten… kortom: volop waterpret voor iedereen!

Om 16:00 uur staan er voor de hongerige ‘zwem-turners’ een lekker broodje knakworst met een beker drinken klaar. En tot slot: vergeet niet om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Die vinden dit vast ook hartstikke leuk!

De kosten zijn € 5,- p/p (inclusief broodje en drinken), te betalen aan de kassa.

De enige voorwaarde is dat je minimaal je A-diploma hebt, maar voor de rest is iedereen welkom, van 0 tot 100…. en uiteraard ook niet leden.

Zien we je zaterdag 2 februari in zwembad De Waterstee?
Het adres is: Nassaustraat 2, Numansdorp (telefoon 0186-65 1822).

Om ons een idee te geven van hoeveel mensen er komen mag je je alvast opgeven via info@dio-numansdorp.nl en daarnaast zijn wij nog op zoek naar begeleiding, voor het helpen met de catering en om een oogje in het zeil te houden (dit mag ook voor bijvoorbeeld voor een uur) en ook daarvoor kunt u zich aanmelden via bovenstaande mail adres of neem contact op via 06-4222 1206.