Heeft u zaterdag ook zo genoten? Wij wel, wat een fantastische opkomst om Cees te bedanken voor al zijn jaren inzet, maar ook zeker tijdens de wedstrijd heel veel publiek.

Sommige kinderen waren toch best wel nerveus voor deze wedstrijd, maar bij de meeste zijn de oefeningen toch gelukt zoals zij wilden. Ook voor ons als nieuw bestuur was het een test die over het algemeen geslaagd is, uiteraard ook punten ter verbetering maar in grote lijnen ging het prima. Mocht u een verbeterpunt hebben dan horen wij die graag!

Zoals zaterdag ook gemeld hebben we sinds kort een activiteitencommissie, wilt u ook daarbij helpen, graag! Meld u aan door bijvoorbeeld te reageren op deze mail. Het idee is om 2 keer per jaar een activiteit te organiseren buiten het turnen om, denk aan zwemmen, bowlen, schaatsen, dansen, noem maar op.

Om dit te kunnen organiseren zoeken wij sponsors, dit mag voor een bepaalde activiteit zijn of structureel. Heeft u een bedrijf of kent u een bedrijf die bereid is om ons te steunen, geeft dit door.

Naast sponsoring voor activiteiten zoeken we namelijk ook nog iemand die de jongens en of recreanten van mooie sportkleding wilt voorzien, eventueel met uw logo. Onze selectiedames hebben een mooi trainingspak maar de jongens en recreatie blijven daarin achter.

Zoals u misschien gezien heeft hebben onze trainers inmiddels al een shirt ontvangen. Deze zijn door Focus on Legal, een nieuw advocatenkantoor in Numansdorp geschonken en de Bezige Bij heeft daar geheel kosteloos de DIO-logos op geborduurd.

De andere sponsoren van afgelopen zaterdag: Bakkerij de Ambacht en Bas van der Ree schoenreparaties en sleutelservice.

Daarnaast onze vaste sponsoren administratie en belastingkantoor Groenenberg & Tolenaars en Pronique, de copyshop van de Hoeksche Waard.

Foto’s van zaterdag zijn te vinden op de site.

Als laatste willen wij nogmaals iedereen bedanken voor de inzet van afgelopen zaterdag en Wim, Remco en Cees voor hun inzet van de afgelopen jaren!