Op zaterdag 12 oktober is de jaarlijkse Prima Vista wedstrijd welke dit jaar door Be Quick uit Strijen wordt georganiseerd namens Rayon Hoeksche Waard. Deze wedstrijd is voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar die in de recreatiegroepen zitten en de meisjes van de selectie die (nog) niet aan wedstrijden meedoen.

Alle kinderen van onze vereniging zullen deelnemen met kinderen uit hun eigen lesgroep. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan kan het zijn dat de groepen worden samengevoegd, eventueel met kinderen van een andere vereniging.

Mochten jullie mee willen doen dan kunnen jullie je inschrijven tot uiterlijk vrijdag 27 september door  een mail te sturen naar info@dio-numansdorp.nl. Hierin graag vermelden je naam, geboortedatum en in welke groep je turnt.

De kosten van deze wedstrijd bedragen € 5,-

De locatie sporthal Apollo te Strijen

Tijden van ca. 9:30 tot ca. 13:00

De indeling is waarschijnlijk pas bekend in de week voor de wedstrijd.

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar NL24RABO0347460704 tnv GV Dio Numansdorp. In de omschrijving graag vermelden Prima Vista en de naam van uw zoon of dochter.

Een trainster van DIO zal meegaan als begeleiding, maar daarnaast zijn wij ook op zoek naar een paar ouders die mee kunnen gaan om de kinderen te begeleiden.

De prima vista is een wedstrijd waarbij een oefening 2 keer wordt voor gedaan en dan moet worden nagedaan. Geen voorbereidende trainingen zijn hiervoor nodig.

Het bestuur.