We hebben gelukkig zeer snel een nieuwe selectietrainster gevonden die de uren van Angela gaat overnemen, dus ook volgend jaar kunnen jullie de lessen volgen die jullie gewend zijn.

Onderstaand stelt zij zichzelf voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lana. Ik ben 26 jaar en woon sinds kort weer in de Hoeksche Waard. Sommige van jullie kennen mij al want ik heb een jaar geleden ook al een periode training gegeven bij de DIO Selectie.

Momenteel werk ik als gymdocent op allerlei basisscholen in de Hoeksche Waard. Ik hou heel erg van sporten. Maar turnen blijf ik toch één van de mooiste sporten vinden. Ik heb zelf tot mijn 17e geturnd maar moest helaas stoppen wegens blessures. Daarna ben ik training gaan geven en heb ik mijn lesbevoegdheid (waarbij ook een extra diploma Turnen niveau 3) vanuit de sportacademie behaald.

Ik vind het super leuk om weer bij DIO training te gaan geven. Het is een gezellig clubje meiden die hard werken! Samen knallen, dat vind ik gaaf!

In september gaan we weer beginnen. Ik kijk er naar uit!

Tot snel!

Lana.