UPDATE 15 Maart

Zoals jullie inmiddels wel begrepen hebben zullen er tot 6 april geen activiteiten zijn. Ook de paaseitjes actie is uitgesteld.

Het bestuur.

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart heeft de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) besloten om conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU activiteiten tot en met 31 maart aanstaande te annuleren en/of te verplaatsen.

Daarnaast adviseert de KNGU haar verenigingen om alle clubactiviteiten (trainingen, vergaderingen e.d.) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen zij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

 

Gymnastiekvereniging DIO zal dit advies opvolgen en heeft besloten per direct alle lessen en andere activiteiten te schrappen totdat anders besloten wordt. Uiteraard vinden wij dit heel vervelend voor onze leden maar vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het advies van NOC*NSF en KNGU op te volgen.