Wie gaat er mee?

Alle kinderen die een zwemdiploma hebben kunnen zich inschrijven!

Op woensdag 23 oktober gaan wij naar Middelharnis om de hele dag te springen, spelen, klimmen, handboogschieten, zwemmen en bowlen. Ook voor vervoer en een lekkere lunch wordt gezorgd! De springdag duurt van 9.00-16.00 of van 11.00-18.00 uur, wij horen later pas in welke groep wij worden ingedeeld.

De kosten bedragen € 22,50.

De Springdagen zijn sportieve dagen voor gymverenigingen uit Nederland waar de kinderen van deze verenigingen gebruik kunnen maken van allerlei soorten trampolines en springkussens die in de turnsport gebruikt worden. Deze dagen worden in de schoolvakanties en/of vrije zaterdagen georganiseerd in recreatiecentrum “De Staver” in Sommelsdijk (Zuid Holland, Goeree Overflakkee).

Het programma bestaat uit:

  • 2 uur springen;
  • 40 minuten klimmen en tokkelen;
  • 40 minuten bowlen;
  • 40 minuten handboogschieten;
  • 2 uur zwemmen;
  • 30 minuten een turn demo;
  • 30 minuten eten (friet met mayo);

Op de site http://www.springdagen.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/SpringdagenNL staan filmpjes van de verschillende onderdelen. Neem daar eens een kijkje en laat uiterlijk vrijdag 27 september aan ons weten of je mee gaat.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar: info@dio-numansdorp.nl, en vermeld in het bericht je naam, leeftijd en de groep waarin je turnt (bijv. groep 5/6 Cindy).

De kinderen gaan zonder hun ouders naar de springdag. Vanuit de vereniging gaat er voldoende begeleiding mee, mocht het aantal echter overweldigend zijn dan kunnen we eventueel een beroep op u doen.

Na de aanmelding volgt binnen een paar dagen een bevestiging van de aanmelding.

Betalen kan na de bevestiging door het bedrag van €22,50 over te maken naar NL24RABO0347460704 tnv GV Dio Numansdorp. In de omschrijving graag vermelden Springdag en de naam van uw zoon of dochter.